Menu
Wonder Creativity Festival WONDER Creativity Festival – 19.10 - 05.11.2023

Praktisch

Plan je WONDER bezoek

Alle WONDER locaties zijn gratis te bezoeken tussen donderdag 19 oktober en zondag 5 november, elke dag toegankelijk, behalve op maandag.
Openingsuren: tijdens schoolweken van 9:00 tot 18:00, in de weekends en herfstvakantie van 10:00 tot 18:00. Maandag gesloten.

LOCATIES

Je start je WONDER bezoek in de hoofdlocatie, de Budafabriek, Dam 2a Kortrijk. Daar bevindt zich het onthaal en registratie. Zo goed als alle locaties bevinden zich op wandelafstand van elkaar. Je ontvangt in de Budafabriek een plannetje, maar ook op alle andere locaties zijn plannetjes te verkrijgen.

Stadsplan

Bekijk hier het WONDER stadsplan of haal je exemplaar tijdens het festival op aan de Budafabriek of één van de deelnemende locaties.

KINDEREN

WONDER is de ideale herfstvakantie-activiteit voor het hele gezin! Op de hoofdlocatie, de Budafabriek kan je een WONDER zoektocht voor kinderen ophalen. 

SCHOLEN

WONDER wordt opnieuw de ideale daguitstap voor scholen. Het hele parcours is gratis te bezoeken en we bieden ook heel wat workshops en bedrijfsbezoeken aan. Interesse?

JOUW EVENT OP WONDER?

Bedrijven, verenigingen en organisaties kunnen de hoofdlocatie, de Budafabriek, inzzetten als creatieve en inspirerende setting voor events, recepties, dinners, conferenties, personeelsfeesten of productlanceringen. Ontdek de mogelijkheden.

WEGBESCHRIJVING BUDAFABRIEK

Auto: parking Budabrug (naast de Budafabriek) of parking Broeltorens (5' wandelen naar Budafabriek)
Fiets: er is een fietsparking naast de Budafabriek.
Trein: het station bevindt zich op 10' wandelen van de Budafabriek.

Contact

Voor al je vragen kan je terecht bij info@wonderkortrijk.be of op 056 51 91 83
Wonder Creativity Festival